Advertorial
ALBLASSERDAM – “Zo, dat is dan afgesproken!” “Ja, maar wat moet ik dan doen?” “Niets, u blijft gewoon thuis.” “Kan dat dan?” “Natuurlijk, want de Zitmeesters komen naar u toe!” Fijn in uw eigen huis en in uw eigen omgeving een nieuwe stoel uitzoeken. Beter en makkelijker kan toch niet? U belt en wij komen. Dat is pas ontzorgen!

Wij zijn ZitMeesters. Leo de Vos, 53 jaar jong en zoon Lennart nog veel jonger. Leo heeft zijn sporen verdiend in alles wat met goed zitten en goed liggen te maken heeft. Vanaf zijn vroege jeugd, en tot voor kort, is hij in die branche werkzaam geweest. Begonnen in het magazijn, door naar de transport -en serviceafdeling vervolgens de verkoop in, winkels gerund, verkoopleider geweest bij een grote aanbieder van stoelen en banken gedurende 17 jaar. Vooral in de verkoop en advies is zijn kennis verdiept in alles wat met goed zitten en slapen te maken heeft.

Door trainingen en praktijkervaring heeft hij alle facetten van het vak geleerd. Die ervaring en kennis komen nu goed van pas.

Zoon Lennart heeft ook jaren ervaring in de stoelenbranche. Zijn focus ligt op de marketing en organisatie.

En nu?
Kortgeleden hebben vader en zoon besloten hun expertise in een heel eigen concept, van showroom aan huis in de praktijk te brengen. De eerste stap was de inschrijving bij de Kamer van Koophandel onder de naam “ZitMeesters” en nu gaan ze het in de praktijk brengen. Met een eigen mobiele showroom komen ze vrijblijvend bij u thuis. U hoeft de deur dus niet uit! Alleen even bellen naar 078 – 20 01 236 of maak een afspraak via de website door het contactformulier in te vullen. https://zitmeesters.nl/contact

Wat is voor jullie en voor de klant belangrijk?

Wij hebben vijf kernwaarden waar wij veel belang aan hechten.
* Aandacht voor de klant
* Betrouwbaar zijn, zowel naar de klant als naar de leveranciers
* Klantgericht zijn
* Vakbekwaam
* Nettoprijzen (altijd de beste prijs)

Bovenstaande kernwaarden vinden wij heel belangrijk. Deze zijn de basis voor goed en verantwoord zaken doen. In een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis lichten wij dit graag verder toe.

En de prijs?
Wij werken met nettoprijzen. U krijgt bij ons de beste stoel, voor de beste prijs met de beste garanties! Wij hebben leuke openingsaanbiedingen:

En de Collectie? Is er veel keus?
Natuurlijk, onze collectie is verdeeld in 3 collecties en prijsgroepen. Binnen die collecties  zijn er veel mogelijkheden, niet alleen qua opties en maatwerk, bekleding en kleur, maar ook qua comfort en uitstraling, van klassiek tot modern. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van een collectie van jong (gebruikte) stoelen. Op deze manier kunnen klanten met een kleine beurs ook bij Zitmeesters slagen.

We hebben ook nog een banken programma on tour, Wilt u een comfortabele of bijpassende bank bij de stoel(en) hiervoor hebben we 2 showrooms in Nederland beschikbaar en rijden we op afspraak naar een van de locaties met onze eigen taxi.

Tot slot:
Wij hopen dat wij u een goede indruk gegeven hebben van ons bedrijf. Is uw interesse gewekt? Pak dan de telefoon en bel naar 078 – 20 01 236 of vul het contactformulier in op de website https://zitmeesters.nl/contact

Tot ziens bij u thuis! De ZitMeesters.

Deel dit bericht via...