Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 6th, 2023

Advertorial
ALBLASSERDAM – “Zo, dat is dan afgesproken!” “Ja, maar wat moet ik dan doen?” “Niets, u blijft gewoon thuis.” “Kan dat dan?” “Natuurlijk, want de Zitmeesters komen naar u toe!” Fijn in uw eigen huis en in uw eigen omgeving een nieuwe stoel uitzoeken. Beter en makkelijker kan toch niet? U belt en wij komen. Dat is pas ontzorgen!

Wij zijn ZitMeesters. Leo de Vos, 53 jaar jong en zoon Lennart nog veel jonger. Leo heeft zijn sporen verdiend in alles wat met goed zitten en goed liggen te maken heeft. Vanaf zijn vroege jeugd, en tot voor kort, is hij in die branche werkzaam geweest. Begonnen in het magazijn, door naar de transport -en serviceafdeling vervolgens de verkoop in, winkels gerund, verkoopleider geweest bij een grote aanbieder van stoelen en banken gedurende 17 jaar. Vooral in de verkoop en advies is zijn kennis verdiept in alles wat met goed zitten en slapen te maken heeft. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Ties Romeijn is baby van de maand september.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand oktober 2023 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een cadeaubon van vijftig euro voor een fotoshoot bij Familiegeluk uit Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In Alblasserdam was afgelopen avond en nacht het noorderlicht goed te zien. Het fenomeen werd vastgelegd door hobbyfotograaf Johan Klos uit Alblasserdam. Hij heeft zijn beelden onder meer al gedeeld via Twitter, waar de foto’s al bijna 20.000 keer zijn bekeken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Commerciële bijdrage
Ziekteverzuim is iets waar de gemiddelde ondernemer het liefst niet mee te maken krijgt. Logisch, want het kost je geld als er medewerkers ziek zijn. Een zieke werknemer kan niet aan het werk, maar je bent wel verplicht om hem door te betalen. Vaak kan iemand na een paar dagen wel weer aan de slag, maar dit is niet altijd het geval. Als één van je werknemers langdurig ziek is, kan dit je veel geld kosten. Met een verzuimverzekering voorkom je dat je hier zelf voor opdraait. Ben je momenteel nog niet verzekerd voor ziekteverzuim? Lees dan vooral verder, want wij helpen je hier om de juiste verzuimverzekering te kiezen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.