Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 3rd, 2023

NIEUW-LEKKERLAND – Na een botsing tijdens een inhaalactie op de Zijdeweg bij Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 3 november 2023 een auto te water geraakt. Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur. Op de Zijdeweg reed een trekker met daarachter een personenauto. Achter die personenauto reed nog een auto, een Audi. De bestuurder van de Audi wilde de auto en de langzaamrijdende trekker voor hem inhalen. Tijdens het inhalen kwam de bestuurder van de Polestar op hetzelfde idee en startte een inhaalactie. De Audi zat op dat moment echter al naast hem. Een aanrijding volgde. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een geparkeerde auto langs de Van Eesterensingel in Alblasserdam is vrijdagavond 3 november 2023 ernstig beschadigd geraakt, nadat deze werd geraakt door een afslaande en uitzwenkende vrachtwagen. De zijkant werd kapot geschraapt en ook twee ramen sneuvelden. Niemand raakte gewond. Een bergingswagen heeft de auto van de weg gehaald. Nadat de betrokkenen hun gegevens hadden uitgewisseld, kon de vrachtwagenchauffeur zijn weg vervolgen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een automobilist uit Alblasserdam is vrijdag 3 november 2023 langs de Oude Torenweg in Alblasserdam overleden, nadat hij onwel werd en frontaal tegen een andere auto botste. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de wijk Waterhoven. De 74-jarige Damdorper reed met zijn voertuig het dorp uit en raakte in de bocht onwel. Hij botste tegen een paaltje van de middengeleider en klapte daarna frontaal op een tegenligger. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.